Országos értékesítés

+36 (70) 5761838

info@autokhitelre.hu

Szolgáltatásaink

A KOMPLEX, TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁSUNK PONTJAI

Cégünknél a megrendelő nem csupán a hitelügyintézését bízza ránk. Komplex, teljes körű szolgáltatásként az alábbi pontokat biztosítsuk megrendelőink felé, amelyben többféle garanciavállalás is beletartozik!

1. Cégünk a www.autokhitelre.hu honlapján hitelre megvásárolható autókat értékesít, az autókat széleskörűen elérhetővé teszi mindazon személyek számára is, akik nem rendelkeznek készpénzzel, de hitelképesek.

2. Segítünk a megfelelő autót kiválasztani, ha jelenleg nincs nálunk az óhajtott évjáratú, típusú autó, akkor ügynökségünk beszerzi azt - akár a külföldi, akár a belföldi autópiacról - a bankhitellel vásárolandó vevőnek!

3. Lehetőségünk szerint segítünk a jó állapotban lévő használt autóját beszámítani, illetve ha az nem lehetséges, akkor rövid időn belül, kedvező feltételek mellett értékesíteni azt!

4. Segítünk a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásában, a bankhitelhez szükséges információk, feltételek megértetésében, illetve a hitelügyintézés lebonyolításában.

5. Amennyiben az első alkalommal benyújtott hitelkérelemmel nem járunk sikerrel valamilyen szempont alapján, (de nem kiderült BAR LISTA!), abban az esetben többféle bankon keresztül is próbáljuk elintézni a hitelt megbízóink számára.

6. Ügynökségünk segít kiválasztani és megkötni a megfelelő CASCO-t, kötelező biztosítást megvásárolt autójára!

7. Amennyiben a későbbiek során autója elromlik, megbízható, korrekt áron dolgozó szervizt ajánlunk önnek!

 

KIKNEK SZÓL AZ AJÁNLÓRENDSZERI TAGSÁG?

1. Akik már igénybe vették szolgáltatásunkat, elégedettek voltak vele és az ajánlásaik révén szeretnének pénzügyi jutalékhoz, vagy egyéb előnyhöz jutni az országos autóértékesítési hálózatunk által

2. Akik meg vannak győződve az értékesítési hálózatunk potenciájáról, nagyszerűségéről és velünk együttműködve szeretnének profitálni az ajánlórendszerünk és egyéb eredményösztönzési rendszerünk által

3. Akik bankhitel segítségével szeretnének nálunk autót vásárolni később és az önerőt, vagy egyéb költséget az ajánlórendszer általi jutalék kifizetésből kívánják megoldani

GARANCIA VÁLLALÁSAINK

1. ELŐLEG, VAGY SZOLGÁLTATÁSI DÍJ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A hitelügyintézésnek, megvan az adott feltételrendszere. Amennyiben a többszöri próbálkozás ellenére sem sikerül elintézni a bankhitelt a nálunk kiválasztott autójára, cégünk három munkanapon belül egy összegben visszafizeti az autó foglalóját, illetve a megbízási díjat. A visszafizetési garancia nem vonatkozik egyéb hitelek ügyintézési szolgáltatásaira, mivel az nem az értékesítési rendszerünk által kínált autókra vonatkozik és annak külön díjtétele van!

2. KIFIZETÉSI GARANCIA LÍZING ESETÉBEN

Autólízing esetében még a vételár kifizetése előtt át kell íratni a bank nevére az autót. Amikor ez megtörtént, akkor fizeti ki a bank a vételárat a volt tulajdonos felé. Bár a bankszerződésben egyértelműen rögzítve van a bank kifizetési garanciája az autó tulajdonos felé, mégis néhány autótulajdonos kockázatot lát benne. Ebben az esetben cégünk is garanciát vállal az autó értékének kifizetésére!

3. CSERE, VAGY ELADÁSI GARANCIA

Amennyiben le akarja cserélni az értékesítési hálózatunkon keresztül vásárolt autóját egy újabb, vagy más típusú autóra, akkor a lehetőségeink szerint vagy csere, vagy eladási garanciát vállalunk abban az esetben, ha az autója megfelelő műszaki és esztétikai állapotban található!
 

AJÁNLÓ RENDSZER

Cégünk egyedülálló ajánlórendszerrel rendelkezik! Az ajánlórendszerünk célja az autóértékesítési hálózatunk és a szolgáltatásaink széleskörű népszerűsítése. Az ajánlórendszerünk által lehetősége van mindazon külsős személyeknek is kiegészítő jövedelem, vagy jutalék megszerzésére, akik nem szerződéses munkatársunk! A ajánlórendszer által lehetőség nyílik kuponpontok gyűjtésére, és a pontok beváltására, levásárlására, akár egy autó megvételére is az összegyűjtött pontok arányában!

 

AZ AJÁNLÓRENDSZER KUPONJAI

1. HITELES KUPON

Mindazon személyek felé irányul, akik hitelt szeretnének felvenni. Ha valaki olyan személyeknek tudja ajánlani cégünket eredményesen, akiknek autóvásárlási, vagy egyéb hitelre van szükségük, a hitelösszeg mértékének arányában jutalékban részesül, vagy kuponpontokat kap!

2. VEVŐSZERZÉSI KUPON

Azok fele irányul, akik autót szeretnének vásárolni. Ebben az esetben az ajánlás tárgya az autóvásárlás. Ha valaki olyan személyeknek tudja ajánlani cégünket eredményesen, akiknek szándékában áll autót vásárlási, hogy vásároljon a rendszerünk által autót, az autó értékének arányában jutalékban részesül, vagy kuponpontokat kap!

3. FLOTTASZERZÉSI KUPON

Mindazon személyek, cégek, autókereskedések, autószalonok felé irányul, akik autók értékesítésével foglalkoznak és az országos értékesítési hálózatunk által kívánnak gazdasági és versenypiaci előnyökhöz jutni! Ha valaki olyan személyeknek, autókereskedéseknek tudja ajánlani minket eredményesen, akik hajlandóak e tekintetben együttműködni, a lebonyolított üzletek arányában jutalékban részesül, vagy kuponpontokat kap!

4. TARTÓS AUTÓBÉRLŐI KUPON

Mindazon személyek, cégek felé irányul, akik tartósan autót szeretnének bérbe venni. Ha valaki olyan személyeknek, cégeknek tud ajánlani minket eredményesen, akik az országos rendszerünk által kívánnak tartósan autót bérelni, a lebonyolított üzletek arányában jutalékban részesül, vagy kuponpontokat kap!

5. EXKLUZÍV BEFEKTETÉS SZERVEZŐI KUPON

Mindazon személyek, cégek felé irányul, akik megtakarított pénzüket szeretnék nyereségesen befektetni. Ha valaki olyan személyeknek, cégeknek tud ajánlani minket eredményesen, akik befektetni szándékoznak, a befektetési összeg arányában jutalékban részesül, vagy kuponpontokat kap!

Hiteligénylés űrlap

 

Az átíratás, biztosítás és egyéb költségeit bele akarja-e venni a hitelkeretbe?

KIVÁLASZTOTT AUTÓ:

FELTÖLTENDŐ DOKUMENTUMOK:

Kérjük, hogy a feltöltendő egy lapra helyezze el a személyi kártyát, a lakcímkártyát és az adókártyát és fényképezze le azokat, majd fordítsa meg és úgy is fényképezze le őket! A kért dokumentumokkal együtt töltse fel az online regisztrációs oldalon, vagy küldje el a
hitel@autokhitelre.hu e-mail címünkre! Ügyintéző kollégánk hamarosan fel fogja önt hívni adategyeztetés végett!

hívjon most!

+36 (70) 576 1838